Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
FLP képes leírás - MLM.tlap.hu
részletek »

FLP - MLM.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mlm.tlap.hu » FLP
Keresés
Találatok száma - 4 db
biztos jövő

biztos jövő

?Két alapvető választás van az életben: elfogadjuk a körülményeket, ahogy vannak, vagy elfogadjuk a felelősséget a megváltoztatásukra.? (Denis Waitley) Biztos jövő-most számodra is elérhető! Anyagi függetlenség, jólét, szabadság, mindez elérhető, csak rajtad múlik. tervezd meg a jövődet, és napról napra tegyél is érte, így lesz a tervből cél, az álomból valóság. Tedd meg az első lépést: hívj fel! Ettől kezdve én segítek Neked, hogy az álmaid valóra váljanak. Nekem sikerült, Neked sem lehetetlen! István

Életminőség Aloe-val

Életminőség Aloe-val

Bízom benne, hogy azért látogattál erre az oldalra, mert számodra is fontos a minőségi élet, az egészséges életmód és talán örülnél egy kis plusz jövedelemnek is. Az egészségünk megőrzése nem csak saját érdekünk és felelősségünk. Aki nem figyel oda az egészségének megőrzésére, nem csak saját magának jelent gondot, sokszor fájdalmat, hanem szeretteiknek, hozzátartozóiknak, barátainknak is.

FLP

FLP

WEBSHOP használatának feltételei: A shop használatára csak azok a bejegyzett partnerek jogosultak, akik forgalmazói azonosító számmal és a belépéshez szükséges jelszóval rendelkeznek. Jelszót a Forever Living Products irodáiban kérhetnek. Bővebb tájékoztatást az alsó menüsor [ A SHOP HASZNÁLATÁRÓL ] gombjára kattintva olvashatnak. Figyelem A kezdő oldalon választott nyelv csak ennek az oldalnak a hsználatára vonatkozik. Amennyiben Ön rendelkezik a belépéshez szükséges adatokkal, és azokat a képernyő bal oldalán látható beíró ablakba beírva belép a shop-ba, a rendszer a forgalmazói kódszáma alapján azonosítja Önt, és a továbbiakban annak az országnak a hivatalos nyelvén küld üzeneteket Önnek, amely ország polgáraként az FLP Önt nyilvántartásába bejegyezte. Mivel a shop használata országonként néhány vonatkozásban eltérő, javasoljuk Önnek, hogy [ A SHOP HASZNÁLATÁRÓL ] menüpont alatt megjelenő leírást már ennek figyelembe vételével válassza ki, és olvassa el.

MLM magazin hírek
Akadályok amik szabotálhatják az MLM sikereidet!
Akadályok amik szabotálhatják az MLM... Sokan, igaz gyakran nagy vívódások után, rájönnek, hogy az MLM a legjobb lehetőség arra, hogy bárki, nemtől, kortól, végzettségtől függetlenül, kockázat és veszteségtől való félelem nélkül eltudjon indítani egy saját akár nemzetközi vállalkozást, és ezzel lehetőséget adni a bőség, a jólét kiáradásának! Ez idáig így is van! Valóban nem számít a kor, a...
Melyik a legjobb MLM jutalékrendszer, hol fizetnek legtöbbet?
Melyik a legjobb MLM jutalékrendszer, hol... A legtöbb MLM után érdeklődő, amikor összehasonlítja a különféle...
2017-es MLM horoszkóp - A kakas éve?
2017-es MLM horoszkóp - A kakas éve? Kedves olvasó, szeretnéd tudni a jövőt, hogy mi vár rád 2017-ben?...
Ilovai Krisztina

Ilovai Krisztina

Képzelje el, hogy egész évben azzal foglalkozik, amivel szeret és csak annyit dolgozik, amennyit szeretne!. A Forever Living Products mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy termékeit ne a 43%-os kiskereskedelmi árrést tartalmazó fogyasztói áron vásárolja meg, hanem a kedvezményesebb nagykereskedelmi (vagy úgynevezett diszkont áron) jusson hozzájuk. Lehetőség van a megvásárolt termékek kiskereskedelmi áron való továbbértékesítésére is, mely által azonnal akár 43%-os nyereség realizálható. A cég által nyújtott lehetőségek tárháza azonban korántsem merül ki ebben! Akár főállású tevékenységként, akár havi fizetés kiegészítést célozva csatlakozik valaki az FLP termékforgalmazói csapatához, a cég Marketing Tervében leírt juttatások biztosan lenyűgözik majd. Ez az egyszerű ám igen erőteljes terv megadja a személyes üzletépítés lehetőségét minden különösebb anyagi beruházástól mentesen, és nem határolja be a végső bevétel szintjét, hiszen csak az új munkatárstól függ, hogy mennyit dolgozik és ezáltal mennyit keres. A jövedelem mértékének befolyásolására a következő "munka" szolgál: a Forever Living Products egészség- és szépségápoló termékeinek eljuttatása a lehető legtöbb emberhez.

Tuti menü