Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása MLM fórum 60855 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás MLM fórum 60855 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) MLM fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum
Itt vagy: mlm.tlap.hu » mlm.tlap.hu fórum » írás a fórumra

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése Máté Domokos hozzászólására
Kedves olvasó!

Az MLM Szabadságharcos nem jelent sem többet, sem kevesebbet, mint, hogy megfordítsuk azt a negatív arányt, ami eddig azokat sújtotta, akik MLM hálózatot kívántak létrehozni, de 90 nap alatt 10 új indulóból 9 ki is potyogott a rendszerből.

Szeretnénk ezt a negatív trendet úgy megfordítani, hogy 10 új indulóból 6-8 sikeresen fel tudja építeni a hálózatát.

Szerény személyemben, aki nem mellékesen,Talk Fusion - Bronz szintű hálózatépítő vagyok, megfeneklettem a hálózatom építésével, mert egyáltalán nem szeretek (és soha nem is fogom szeretni) telefonon szponzorálni.

A kétségbe esés határán, szinte eszeveszetten kerestem a megoldást, hogy telefonon való szponzorálás nélkül, fel tudjam építeni a Talk Fusion hálózatomat. Miért? Egyfelől, mert a függetlenség, a szabadság az, ami ha nincs meg az embernek, szerintem élni sem érdemes. Másfelől, egy magamfajta, mélyről jött embernek (mély-szegénység, árvaság, állami gondozás), nincs egyetlen más, a függetlenség, a szabadság illúzióját kínáló lehetőség az MLM hálózatépítésen kívül (a vallásokat nem veszem ide, hisz Én a földön is független és szabad szeretnék lenni, nem csak a menyben).

2013 februárban találkoztam a \Siker Titkos Kódja\ Noah St. John könyvével, ami, lehet mondani forradalmi változást hozott az életemben. Az író azt állítja, hogy az éljünk pozitívan szent tehene, a pozitív megerősítések nagyon csekély mértékben működnek. Sokkal inkább \formatív\ kérdésekkel tudjuk a sorsunkat pozitívan befolyásolni.

A formatív kérdés a Miért szóval kezdődik, és már végbement, megvalósult vágyunkról szól.

Az én formatív kérdésem volt: Miért vagyok olyan nagyon szerencsés, hogy nap mint nap, minden nap, emberek tömegei keresnek meg engem, önként csatlakoznak a hálózatomhoz, és mindannyian jelentős és folyamatos jövedelmekre teszünk szert? Akkor még fogalmam sem volt a \Vonzó Hálózatépítésről\ és a \Marketing Tudósról\ amelyek által pont az történik, amit a \formatív\ kérdésemben megfogalmaztam! Még egy érdekesség! Két héttel, a \módszerrel\ való találkozásom előtt abba hagytam a kérdések feltevéseit, amit, azt megelőzően, 2 hétig, minden reggel kb 50 szer tettem fel Önmagamnak, és MÉG IS MŰKÖDÖTT!

Március 12.-én találkoztam a módszerrel, 2 hétig csak tanultam mint egy örült a módszer működését, és április 15.-én jelzett a számítógépem, hogy az első jelöltem csatlakozott az üzletemhez (most épen Ö is tanulja a módszert). Figyelembe véve, hogy 1992 óta, a családomon kívül 1 hölgy kivételével, senki mást nem tudtam az üzleteimbe szponzorálni, de az \új módszer\ használatával, elég volt 20 nap, bizonyítja, hogy a módszer működik.

Akit érdekel a módszer, itt talál, egy 1 óra 53 perces videó e-book_ot, ami korlátozott ideig, ingyen megnézhető! Felhívom a figyelmet, hogy a videó nézése közben (időarányosan) aktiválódnak opciók (a teljes megértés szempontjából, csak akkor), épen ezért, ha semmiről nem szeretnél lemaradni, akkor érdemes, egyhuzamban, elejétől a végéig megnézni az oktató videót: vonzohalozatepites.com/mate-sponsor-capture/

Tisztelettel: Máté Domokos/MLM Szabadságharcos - facebook.com/MateDomokosNetworker

Skype: matesponsor
Tuti menü