Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kedves olvasó, szeretnéd tudni a jövőt, hogy mi vár rád 2017-ben? Elkukorékoljak neked egy jövőt? Szeretnéd tudni mire számíthatsz és mire kell berendezkedned? Szeretnéd tudni mit mondanak a - MLM magazin
részletek »

2017-es MLM horoszkóp - A kakas éve?

MLM Magazin! Mit, miért, hogyan, merre? Kérdések amelyek a legtöbb emberben felmerülnek amikor eldönti, hogy hálózatépítéssel próbálkozik és MLM network marketing munkával épít magának passzív jövedelem termelő vállalkozást! Ebben próbálunk segíteni!
MLM magazin
Itt vagy: MLM magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
2017-es MLM horoszkóp - A kakas éve?
2017-es MLM horoszkóp - A kakas éve?
És ez így van!
Kedves olvasó, szeretnéd tudni a jövőt, hogy mi vár rád 2017-ben? Elkukorékoljak neked egy jövőt? Szeretnéd tudni mire számíthatsz és mire kell berendezkedned? Szeretnéd tudni mit mondanak a csillagok, a Hold vagy a Nap állása? Szeretnéd tudni, hogy a születési dátumod alapján milyen sors, események és változások jönnek az életedbe?
Az, hogy te erre kíváncsi vagy azért van, mert így programozták az agyadat, ezt tanították a környezetedben, erre voltak fogékonyak a szüleid, ezt hallottad a munkatársaidtól, ezt olvasod minden újság mellékletében és erre épül egy komoly üzleti iparág, akiknek fontos, hogy te ebben higgyél!

De mire is jó ez a horoszkóp olvasás? Miért épült be ilyen mélyen a köztudatba, és kezelik annyian tényként ezek állításait, és fogadják el ezeket a blődségeket, amiknek az igazságtartalma nem több mint annak, hogy a karácsony keresztény ünnep, és hogy Jézus akkor született volna.
Az emberiség nagy részét nem érdekli, hogy ennek semmi igazságtartalma nincs, hisz a Biblia, ha nem is írja le a konkrét dátumot - mert nem tartja fontosnak - egyértelműen kikövetkeztethető, hogy az időpont tavasszal volt március vége felé és valamikor Kr.u. 8 ban.
A karácsony és a jézuskázás a 300-as években jött divatba, mikor a pogányokat úgy akarták behozni a katolikus vallásba, hogy ünnepeiket átkeresztelték. Így lett a Sol Invictus a nap születése ünnepből karácsony kis jézuskával, és a Saturnália ünnepe miatt a nagy ajándékozások időszaka. A keresztények sohase ünnepeltek karácsonyt, mert ők élő kapcsolatban voltak, vannak a feltámadott Jézussal, ezért se a születését se a halálát nem ismételték meg, nem ünnepelték, se naponta, se az átkeresztelt pogány ünnepek alatt sem. De ez egy másik történet. Csupán azt mutatja, hogy ha egy hazugságot minél nagyobb embertömeggel lehet elfogadtatni, annál hihetőbbnek tűnik, és már az új generáció tényként kezeli.
A lényeg, hogy a horoszkóp is sokak számára olyan tényként szerepel a gondolkozásukban, világnézetükben mintha az valami tényeken alapuló megkérdőjelezhetetlen dolog lenne, amit érdemes és fontos tudni.

De miért is ilyen népszerű a horoszkóp, hogy szinte minden bulvár újság rendszeresen közöl ilyeneket, gondolom direkt alkalmazva valakit, aki kitalálja és megírja ezeket, a kedves olvasók meg tényként, mennyei kinyilatkoztatásként kezelik ezeket.
A horoszkóp felment a felelősség alól, van mire fognod, hogy ha valami nem megy, nem sikerül, mert ugyebár meg van írva. Ha valami rossz tulajdonságod van, változtatás helyett csak elkönyveled a vízöntők vagy a bikák stb. ilyenek.

A hiteles horoszkópod így szól, bármelyik hónapban születtél:
Isten tökéletes alkotása és teremtménye vagy!
Teljesen mindegy, hogy melyik évben, hónapban születtél, hogy állt akkor vagy ma a Hold és a Nap.
Nem a véletlenek következménye, és a körülmények összejátszása miatt születtél, hanem Isten akarta, hogy megszüless és boldog, kiegyensúlyozott életed legyen, és áldás legyél az emberiség számára.
Egyetlen dolog van, ami befolyásolja az életed és a sorsod és ez a Hozzáállásod, a gondolatok, amiket a fejedbe engedsz!
A gondolatok vezetnek különböző érzelmekhez, amik alapján döntéseket hozol, - naponta akár 20000-et is - ezek alapján cselekszel és a cselekedeteid eredményeit élvezed, gyümölcsét eszed, és kapod vissza!

Az életedet nem a körülmények, a csillagok állása, a Hold vagy a Nap helyzete határozza meg, hanem a gondolataid, a hozzáállásod az élethez a dolgokhoz, sikerekhez vagy problémákhoz. A döntéseid és az irány választásodtól függ mi lesz veled! Nem kellenek ezerszeres milliószoros meg milliárdszoros napok, nem kell telihold vagy csillagállás, hullás mert minden nap egyforma, minden nap jó, csodálatos és minden nap lehetőséged van arra, hogy hálát adj, hogy pozitív legyél, mosolyogj és hittel cselekedj!

Nem kell magadon kívülre helyezni a sorsodért való felelősséget, mert minden, ami körülötted van az a belső állapotodnak a kisugárzása!
Ma ott tartasz ahol tegnap lenni akartál! Ahol ma tartasz, az a tegnapi döntéseid következménye!
Ha más jövőt akarsz, más, jobb döntéseket kell hoznod! A kormánykerék a te kezedben van, nem valami angyal, csillag vagy szellem fogja azt!
Az hogy milyen a jellemed, a személyiséged nem attól függ milyen hónapban születtél, hanem az, hogy milyen ember akarsz lenni!
A célom, hogy az életemből minden negatív tulajdonság eltűnjön és egyre jobban pozitív ember legyek, a személyiségem fejlődjön, áldás legyek az emberek számára, és követendő példa!
A horoszkópot olyan halandó és hétköznapi emberek írták és írják, mint te, akikben lehet, hogy nagyobb a sötétség, mint másban!

A személyiséged nem a csillagoktól a horoszkóptól függ, hanem attól, hogy milyen hited és értékrended van, milyen beszédeket, véleményeket hallgattál meg és fogadtál be, milyen példákat láttál magad előtt, és miket éltél te át, és hogyan reagáltad te le a téged ért eseményeket!
Törj ki a horoszkópod fogságából és légy olyan ember amilyen lenni szeretnél, olyan, mint azok a pozitív emberek, hősök, akikre felnézel és utánozni akarsz! Ne engedd, hogy ostoba babonák megfosszanak a boldogságtól, és hogy a maximumot hozd ki magadból!

Tehát az én horoszkópom a 2017-es évre:
A 2017-es év a nagyszerű változások éve, azok számára, akik változtatni akarnak! Akik beletörődtek a sorsukba, akik nem akarnak kilépni a kényelmi zónájukból, akik semmin se változtatnak, de mégis más eredményt várnak, akik nem vetnek, azok nem fognak aratni sem, és minden marad a régi vagy még rosszabb lesz!

A 2017-es év a felemelkedés éve lesz.
Sikeres leszel mindenben, amibe belekezdesz, előléptetést kapsz a munkahelyeden, a vállalkozásod bevétele megduplázódik, elismerésekben lesz részed, egyre több ember fog felnézni rád, követni téged! - Persze, csak akkor, ha mersz belekezdeni valamibe, mersz kockáztatni, vállalkozni, változtatni, a maximumot kihozni magadból! Mersz igényes lenni magaddal és a munkáddal szemben, ha nem kifogásokat, hanem megoldásokat keresel, és olvasol, hallgatsz és nézel legalább annyi személyiségfejlesztő anyagot, mint amennyit a TV vagy a Facebook előtt töltesz!

A 2017-es év a bőséges aratás éve lesz, - persze ha bőségesen vetettél!
A kapcsolataid helyre fognak állni embertársaiddal, - ha tudsz megbocsájtani és elengedni a sérelmeket, ha másokat többnek tartasz magadnál, ha szeretet jellemzi a kommunikációdat, és hálás tudsz lenni mindenki felé.

A 2017-es év az egészség és a gyógyulás éve lesz számodra! - ha gondot viselsz a testedről, szeretettel táplálod a legjobb tápanyagokkal, ételekkel és étrend kiegészítőkkel! Ha odafigyelsz a mozgásodra, a sportolásra és a helyes életmódra több időt szánsz, és tudatosan odafigyelsz mit és mennyit eszel és iszol. Ha leállsz az önpusztító dohányzással, alkoholfogyasztással és a lelked se mérgezed negatív gondolatokkal, sorsrontó, elmepusztító TV műsorokkal!

A 2017-es évben nagyszerű lehetőségek fognak megtalálni, hogy változtass a jövődön és gazdag sikeres boldog ember lehess! Persze ehhez, nyitott szemmel kell járnod, hogy mikor a lehetőség kopogtat az ajtódon, ne a hátsó kertben keresgesd a négylevelű lóherét!


A 2017-es évben minden csillagképben született embertársaddal jó és gyümölcsöző kapcsolatod lesz
, sok új barátra teszel szert, ha nem zárkózol be magadba, ha ápolod a kapcsolataidat, ha pozitívan kommunikálsz, tiszteletet adsz mindenkinek, és törekszel arra, hogy mindenki úgy hagyja ott a veled való találkozást, hogy jobbnak és többnek érzi magát utána!

2017-ben közelebb kerülsz az álmaid beteljesüléséhez, megtalálod azokat az embereket, akikkel jól érzed magad, akik szeretnek és tisztelni fognak, és követnek abban, amit csinálsz, csatlakoznak az üzletedhez! Sikeres leszel minden munkádban, új pénzforrások nyílnak meg előtted, vonzod magadhoz a pénzt és bőség kezd áramlani feléd! Jól fogod magad érezni a bőrödben, hálás leszel magadért, és büszke leszel az eredményeidre! A családodban szeretet és tisztelet vesz körül, megértenek és te is megértéssel, empátiával veszel körül mindenkit!

2017-ben is minden a javadat fogja szolgálni, van amiben sikeres leszel és lesz amiből tanulni fogsz és tapasztalatot szerzel! Csupa pozitív változás jön az életedbe, és napról napra jobban és jobban fogod magad érezni a testedben, boldog és kiegyensúlyozott lesz az életed!

MINDEZ A JÓ DOLOG A TIED LEHET A 2017-ES ÉVBEN, HA NAGYON AKAROD, VAN BENNED ÉGŐ VÁGY EZEK ELÉRÉSÉRE, ÉS HAJLANDÓ VAGY TENNI IS, VÁLTOZNI IS, HOGY EZEK MEGVALÓSULHASSANAK!

2017-ben is - Minden lehetséges annak, aki hisz!
2017 a te éved lesz! Siker gazdagság boldogság egészség szeretet és jólét! Ha hittel meg tudod ragadni ezeket az áldásokat!
A hit pedig a nem látott dolgokról való meggyőződés és a reménylett dolgok valósága!
Biblia Zsidókhoz írt levél 11.1.
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - 2017,kakas,éve,horoszkóp,jóslás,áldás,hit,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2016-12-28 14:00:16
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü