Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az MLM szakma és a benne megszerezhető korlátlan jövedelem, szabadság ma minden híreszteléssel ellentétben, egyre népszerűbb dolog. Sokan keresik azonban a titkot, hogyan lehetnek itt sikere - MLM magazin
részletek »

A Siker másolható - a képlet most már nem titok!

MLM Magazin! Mit, miért, hogyan, merre? Kérdések amelyek a legtöbb emberben felmerülnek amikor eldönti, hogy hálózatépítéssel próbálkozik és MLM network marketing munkával épít magának passzív jövedelem termelő vállalkozást! Ebben próbálunk segíteni!
MLM magazin
Itt vagy: MLM magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A Siker másolható - a képlet most már nem titok!
A Siker másolható - a képlet most már nem titok!
A siker titka idáig rejtve volt!
Az MLM szakma és a benne megszerezhető korlátlan jövedelem, szabadság ma minden híreszteléssel ellentétben, egyre népszerűbb dolog. Sokan keresik azonban a titkot, hogyan lehetnek itt sikeresek, hisz az nem titkolt tény, hogy azzal, hogy csatlakoztál egy bizonyos céghez, még nem a nyertes Lottó szelvényedet vetted meg! Bármit is mondtak neked mikor az volt a tét, hogy beléptessenek, az anyagi függetlenséget, a milliós jövedelmeket itt se adják könnyen!
Sok éves MLM tapasztalattal a hátam mögött, én összeállítottam egy képletet, ami szerintem a Siker képlete. Siker= HIT X MLM

A két szó magában is fontos, de igazából minden betűnek van több jelentése és jelentősége ebben a képletben. Itt csak egyet emelnék ki a sok közül.

Hiteleség x Igényesség x Taníthatóság x Motiváció x Lelkesedés x Munka

Ha az MLM olyan könnyedén biztosítana milliós jövedelmeket mindenkinek, aki belekezd, akkor félő, hogy kiürülnének a munkahelyek és senki se adná el az idejét fillérekért a munka adójának!
Ha csak egy olyan munka lenne, mint minden más, ahol az eredmény csak a munka mennyiségétől függ, akkor szerintem sokkal többen lennének sikeresek és gazdagok ebből az üzletből! Mert én úgy látom, az emberek többsége szeret dolgozni, és nem az a probléma, hogy lusták, hanem valami más. Dolgoznak, de eredménytelenül, és mivel itt nincs fizetés, a befektetett munkáért nem kapnak pénzt, csupán létrejött forgalomból lehet jutalékot osztani, ezért sokan a kezdeti kudarcok után hamar feladják és valami biztos stabil jövedelem után néznek, ahol megadják, mit kell csinálni és adnak érte mondjuk órabért. Nehezen értik meg az emberek, hogy ez a szakma nem a munka mennyiségétől függ elsősorban, hanem attól, hogy milyen ember vagy és képes vagy-e vezetővé válni, követendő példa lenni?!
Hirdetés

Talán egy személyes történettel magyaráznám meg mire is gondolok.
Még kamasz gyerekként nagyon szerettem pingpongozni. Élveztem a játékot és ezért el is mentem egy egyesületbe, mert úgy gondoltam ott majd sokat játszhatok, talán versenyszerűen is.
De mikor elkezdődött az edzés és az edző 1 órán keresztül csak futásra és tornára vezetett minket nagyon elkeseredtem. Én játszani jöttem ide - gondoltam - és nem értettem mi szükség van ahhoz, futásra, és fekvőtámaszokra! Én úgy akartam pingpong versenyző lenni, hogy csak játszom és ütögetem a labdát. Persze a rossz hozzáállásom miatt hamar el is kellett jönnöm.

Mostanában sokat jut eszembe ez a történet, mikor azt látom, hogy az emberek csatlakoznak az MLM hálózatomhoz, mert megtetszett nekik a hatástöbbszörözés, a passzív jövedelem és az elérhető korlátlan jövedelem, de valahogy az indulás nagyon nehezen megy.
Szeretnék megtudni a gyors meggazdagodás tippjeit, hogyan lehetne ezzel gyorsan eredményeket elérni, pénzt keresni. Várják az öt találatos tippeket - hol hirdessenek, mit írjanak a honlapjukra, hova tegyenek linkeket, mit kommunikáljanak a Facebookon, és úgy általában mi hozza leggyorsabban az eredményt? Nem is lenne ezzel semmi gond, hisz mindenki a könnyebbik irányt választaná ösztönösen, de sajnos nincs ilyen receptem se nekem se másnak szerintem. Ha ez ilyen egyszerű lenne, és meg lehetne adni, hogy melyek a gyors eredményt hozó biztos lépések, cselekedetek akkor, mint már mondtam mindenki ezt csinálná!

A legnagyobb tévedés és félrevezetés az MLM toborzáskor az, mikor elhitetjük emberekkel, hogy ezt az üzletet bárki meg tudja csinálni!
Az igaz, hogy mindenki meg tudja csinálni, de nem bárki!
És mi a különbség a bárki és a mindenki között?
Azt szokták mondani, a szerencse az, amikor a felkészültség találkozik a lehetőséggel!
Nos, az MLM valóban egy nagy lehetőség, amiben azonban óriási szerepe van a szerencsének! Viszont a szerencse nem azonos a véletlennel! A szerencse az üzleti életben, a tapasztalat szerint leginkább azokhoz társul, ahol meg van a felkészültség, a helyes attitűd, a kitartás és azok a dolgok, amiket én a siker képletében foglaltam össze!

Szerencsés volt Edison, Ford és a többiek, vagy a még élő Bill Gates? Igen!
Olyannyira különleges emberek ők? Nem! De egy valami biztos, olyan emberi tulajdonságokkal rendelkeztek, ami mágnesként vonzotta hozzájuk a sikert!
Visszatérve a pingponghoz fűződő szeretetem hasonlatához, ahogy én nem érettem miért van szükség a futásra, kemény bemelegítésre ahhoz, hogy pingpongozhassak, lehet, hogy te se érted, mit lelkizek itt neked, személyiségfejlődésről, lelki tulajdonságokról, szellemi törvényekről!
Te is inkább azt szeretnéd, mutassam meg, hova rakjad a linkjeidet, milyen kulcsszavakra optimalizáld a honlapodat, milyen csábító szöveget írj ki a közösségi oldaladra, vagy milyen blogokat csinálj, amik gyors forgalmat hoznak!

Mégis szeretném, ha megértenéd, és elfogadnád, hogy az eredményed és a sikereid, így a jutalékod nagysága is, elsősorban nem attól függ, hogy milyen cégben vagy, milyenek a termékek, még attól se, hogy mennyit dolgozol, hanem attól, hogy milyen ember vagy!
Csak idézni tudom, egyik általam nagyra becsült vezetőnket, aki azt mondta:
Én azért csatlakoztam a szponzoromhoz, mert számomra ő egy olyan ember volt, akiben tudtam megbízhatok, és tudtam ő bármit mond, ajánl, az csak jó lehet!
Hiszem, hogyha a sikerképletben megfogalmazott dolgokat helyére teszed az életedben, akkor te is ilyen emberré válhatsz, és az emberek így fognak hozzád viszonyulni, s így hatalmas üzleted lesz!

Nézd meg a videót s kezd el alkalmazni az életedben az üzletedben!
A siker képlete 1
A képlet A képlet
H betűs szavak H betűs szavak
Helys hozzáállás Helys hozzáállás
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - mlm ,siker, mlmsiker, network marketing, sikerképlet, személyiségfejlődés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-07-06 09:16:35
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü