Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hallottál már valaha a Redox Jelzőmolekulákról? Ezek a jelzőmolekulák felelősek a test öngyógyító képességéért, valamint az öregedésért is. Szervezetünk folyamatosan termeli ezeket a molekul - MLM magazin
részletek »

Az évszázad legnagyobb tudományos áttörése!

MLM Magazin! Mit, miért, hogyan, merre? Kérdések amelyek a legtöbb emberben felmerülnek amikor eldönti, hogy hálózatépítéssel próbálkozik és MLM network marketing munkával épít magának passzív jövedelem termelő vállalkozást! Ebben próbálunk segíteni!
MLM magazin
Itt vagy: MLM magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Az évszázad legnagyobb tudományos áttörése!
Az évszázad legnagyobb tudományos áttörése!
Asea
Hallottál már valaha a Redox Jelzőmolekulákról? Ezek a jelzőmolekulák felelősek a test öngyógyító képességéért, valamint az öregedésért is. Szervezetünk folyamatosan termeli ezeket a molekulákat, amíg fiatalok vagyunk, de az öregedéssel sajnos egyre korlátozottabb mennyiségben állnak rendelkezésünkre. Természetes úton a Redox Jelzőmolekulákat a sejt állítja elő, a sejten belül. A tudósok mindig is próbáltak rájönni, hogyan tudják természetes módon növelni e molekulák termelését a sejten belül, de sajnos soha sem jöttek rá.
Az újonnan felfedezett tudomány egy fogyasztható terméket eredményezett. Ez nem gyógyszer, gyógynövény, vitamin, ásványi anyag, gyümölcslé vagy tápanyag. Nincsenek stimulánsok, mellékhatás vagy mérgező anyagok. Ezt a terméket Redox jelző kommunikátor készítménynek hívjuk, ami az első a maga nemében az egész világon.

Hogyan működik a tudomány?

Egyszerűen fogalmazva, az emberi szervezet minden sejtjében ott van a Mitokondrium, ami az energiatermelő központja minden egyes sejtnek.
A mitokondriumban két típusú jelzőmolekula dolgozik.
(1) Az immunrendszer kommunikátorok. (2) Antioxidáns aktivátorok.
Ezen jelzőmolekulák nélkül az immunrendszer és az antioxidánsok nem tudnák ellátni a feladatukat.

Ezek a jelzőmolekulák a hírvivői több ezer vegyi anyag reakciójának, amik a sejten kívül és belül zajlanak, minden egyes másodpercben. Felelősek a kommunikációért a szomszédos sejtek között, tudatják egymással egészségüket, állapotukat. A jelzőmolekulák utasításokat közvetítenek, hogy hogyan és mikor menjenek végbe a kémiai reakciók. A sejtek lehetnek betegek vagy sérültek, ezek a jelzőmolekulák fontos szerepet játszanak a javítási folyamatokban. Jelez a sejteknek, hogy védekezzenek, ha szükség van rá. Ha a sejt nem tudja megvédeni magát vagy kijavítani a károsodást, maga a jelzőmolekula teszi lehetővé a káros sejt megsemmisítését és pótlását új, egészséges sejttel.
Hirdetés

A modern kutatók most mélyen belelátnak a sejtek működésébe és azon munkálkodnak, hogy feltérképezzék e bonyolult folyamatokat. Azt is megállapították, ahogy öregszünk, valami oknál fogva a sejtek ellustulnak és nem működnek teljes erővel úgy, ahogy azt a DNS utasítja. Ezek a lusta sejtek elkezdenek osztódni, ahelyett, hogy megsemmisítenék önmagukat, a DNS utasításait követve. Ennek eredményeként az immunrendszer meggyengül, ami tartós betegségekhez vezet. Ezek krónikus fájdalommal, az öregedés tüneteivel, lassú gyógyulással vagy halállal járnak. Egyes esetekben a káros sejtek kontrollálatlan növekedésbe kezdenek a jelzők meghibásodása esetén. A testnek feltehetően el kellene távolítani ezeket az elszabadult sejteket. Néhány esetben ez nem így történik.
A károsodott sejtek elszaporodnak és addig terjednek, amíg károsítják az egész rendszert.

Az elmúlt 20 évben az emberek tájékoztatást kaptak arról, hogy az antioxidánsok mennyire fontosak az emberi szervezetben. Viszont van egy másik része a történetnek, amit nem mondtak. Nem számít, mennyi antioxidánst viszünk be a szervezetünkbe, ha a jelzőmolekulák nem megfelelő számban és egyensúlyban vannak jelen. Ezek hiányában az immunrendszer és az antioxidánsok nem tudják megfelelően ellátni a feladatukat. A jelzőmolekulák felfedezése felbecsülhetetlen fontosságú. Az ASEA nem áll versenyben semmilyen táplálék kiegészítővel! Az ASEA együtt működik velük és lehetővé teszi számukra, hogy a legmagasabb szintű teljesítményt érjék el.

Ez annak köszönhető, hogy növekszik a molekuláris hatékonyság, ami képes aktiválni az antioxidánsokat 500%-kal. Mikor a jelző folyamatok optimálisak, a szervezet akkor képes a lehető legjobb mértékben hasznosítani az élelmiszer-forrásokat és biztosítani a sejtek egészséges működését.

ASEA - A Cég
Az ASEA története egészen elképesztő. A vállalat éveket és több millió dollárt áldozott a kutatásra, de még mindig nem sikerült elérni a végső áttörést. 2006 végén a cég felkérte Verdis Nortont, hogy legyen tagja az igazgatóságnak. Verdis, profi abban, hogyan kell bajbajutott üzleten segíteni. Felülvizsgálta a kutatást, a teszteléseket és rövid időn belül felismerte, hogy a vállalat jobb lehet, egy másik irányvonalon. 2008-ban Verdis Norton (ASEA-Vezérigazgató) és James Pack (ASEA-Elnök) vásárolták meg a jogokat és megszületett az ASEA. Abban az időben Gary L. Samuelson megtalálta a módját annak, hogyan stabilizálja a Redox Jelzőmolekulákat. A szabadalmak tulajdonosa az alapító és vezérigazgató Verdis Norton.
Verdis Norton több mint 30 év üzleti tapasztalattal rendelkezik. Ő volt a nemzetközi alelnöke
General Foods-nak, a Kraft Foods-nak, Hobart Industries-nek, Freemark-nak
és még más jól ismert cégnek is. Kifogástalan múlttal és rengeteg kiváló eredménnyel büszkélkedhet. Verdis Norton 50 éves áttörésnek hívja ezt és rámutat, hogy az egészségügyi ágazat soha nem látott még olyan terméket, mint ez.
Itt van most, és készen áll a nagyközönség számára. Az ASEA birtokolja a gyártási jogokat, és saját maga állítja elő a terméket. Az ASEA elvárja, hogy a leggyorsabban növekvő cég legyen az egészségügyi és wellness iparágban és milliárddolláros üzlet legyen hazai és nemzetközi szinten is.

Miben rejlik az üzlet?

Gondoljunk csak bele, milyen hatással lesz ez a termék az egészségügyre, a személyes jólétre, a sport világára. Megoldást jelenthet rengeteg ember egészségügyi problémájára. Gyógyulás a sejtszinten! Erre mindenkinek szüksége van! Képzeld el mekkora piaca lesz ennek a terméknek! Mikor mérlegelsz egy üzleti lehetőséget, biztos, hogy a mérleg egyik felén a konkurencia van. Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy ebben az esetben nincsen konkurencia. A termék szabadalmaztatott, nem lehet lemásolni! Az ASEA-n kívül semmi más nem tartalmazhat Redox Jelzőmolekulát!
A következő fontos tényező, hogy a cég 30 napos visszafizetési garanciát vállal a termékre.
Ezt felhasználva, nyugodt szívvel ajánlhatod mindenkinek, hogy tegyenek próbát.

A változás GARANTÁLT, 48 órán belül!
Ami az időzítést illeti, jobb nem is lehetne.
Ha szeretnéd kihasználni ezt a páratlan lehetőséget, ne késlekedj, vedd fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb.
ASEA termék prezentáció
ASEA termék prezentáció
Antioxidánsok
Sport és Fitness
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Redox Jelzőmolekula,Asea,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-11-07 08:28:59
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü