Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Láttad a filmet? Nekem az egyik kedvencem, mert elárul egy kis „titkot” a világ működéséről. A négy elem, ami a világunkat alkotja (tűz, víz, föld, levegő), az ötödik elem által alkot - MLM magazin
részletek »

Az ötödik elem!

MLM Magazin! Mit, miért, hogyan, merre? Kérdések amelyek a legtöbb emberben felmerülnek amikor eldönti, hogy hálózatépítéssel próbálkozik és MLM network marketing munkával épít magának passzív jövedelem termelő vállalkozást! Ebben próbálunk segíteni!
MLM magazin
Itt vagy: MLM magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Az ötödik elem!
Az ötödik elem!
Türelem!
Láttad a filmet? Nekem az egyik kedvencem, mert elárul egy kis „titkot” a világ működéséről. A négy elem, ami a világunkat alkotja (tűz, víz, föld, levegő), az ötödik elem által alkot egységet, illetve az ötödik elem által válik eggyé és így működik a teremtés.

Hogy néz ki az MLM-ben a 4 elem:


Tűz - céltudatosság
Víz - állhatatosság
Föld - tudás (önképzés)
Levegő - alázat

És mi az ötödik elem, amit ha hozzáadunk a többihez, akkor biztosan sikerre viszi az életünket?

Az ötödik elem a TÜR-ELEM! :)

Bár önmagában jelentéktelennek tűnik, mégis hatalmas szerepe van az életben a türelemnek. Nagyon nehéz volt ez számomra is megtanulni, de legelőször még megérteni is, hogy minden a maga idejében fog megtörténni, és nem lehet lépcsőfokokat kihagyni a gyorsabb haladás érdekében. A tempón lehet gyorsítani, de lépcsőfokot kihagyni nem!

Miért olyan fontos ez?

Számtalan ember van, akik belevágtak a Network Marketing üzletbe a több pénz, jobb élet reményében, de hónapokkal később feladták. Én is beletartozom ezek közé, hiszen nem egy-két próbálkozásom volt már eddigi életembe az MLM területén. Utólag már látom, hogy eléggé csínján voltam azzal a bizonyos türelemnek. Mindig mindent azonnal és már tegnapra akartam, nem értettem meg, hogy a lépcsőfokok egymásból következnek és egymással összefüggnek. Mivel ez is egy szakma, itt is meg kell tanulni az alapokat és arra kell építkezni, mert ha gyenge az alap, akkor hiába építünk erős várat, ami később könnyen összedől.

Nem véletlenül írtam a Föld elemhez a tudást (önképzést), hiszen ez az alapja mindennek, hogy tisztában legyünk mindennel, tudjuk azt, hogy mit miért csinálunk és milyen sorrendben. A Tűz, vagyis a céltudatosság biztosítja, hogy meglegyen a kellő lendület az üzletben, a Víz, mint állhatatosság pedig abban segít, hogy megmaradjon, kitartson ez a lendület. Az alázat pedig, mint Levegő elem, szintén egy fontos alkotórész, hiszen emberekkel dolgozunk, akikkel szemben, ha kellő alázatot tanúsítunk, akkor meg lesz az eredménye később bőségesen.

Amint összeállt a négy elem, már csak arra a bizonyos TÜR-ELEMre van szükségünk, hogy kivárjuk a munkánk gyümölcsét és ízlelgessük az igazi szabadságot, amit az eMeLeM biztosít számunkra. Véletlen, hogy ez is egy elem?

Én nem hiszek a véletlenekben!

Te sem véletlenül vagy itt!


Tarts V-elem!

Tóth Attila

http://lingzhikavezo.dxn.hu/az_en_tortenetem

Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - mlm, dxn, siker, kitartás, türelem
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2015-10-09 19:52:33
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü