Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rengeteg magyar család van válságban, anyagi szükségben! És mikor bóklászik az interneten és bele bele fut ilyen meggazdagodást ígérő ígéretekbe, sokszor felmerül benne a kérdés a kísértés, - MLM magazin
részletek »

Kulcsember vagy dejólenne ember vagy?

MLM Magazin! Mit, miért, hogyan, merre? Kérdések amelyek a legtöbb emberben felmerülnek amikor eldönti, hogy hálózatépítéssel próbálkozik és MLM network marketing munkával épít magának passzív jövedelem termelő vállalkozást! Ebben próbálunk segíteni!
MLM magazin
Itt vagy: MLM magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Kulcsember vagy dejólenne ember vagy?
Kulcsember vagy dejólenne ember vagy?
A kulcsember a kulcs a növekedéshez!
Rengeteg magyar család van válságban, anyagi szükségben! És mikor bóklászik az interneten és bele bele fut ilyen meggazdagodást ígérő ígéretekbe, sokszor felmerül benne a kérdés a kísértés, hogy DE JÓ LENNE! De jó lenne, ennyi pénzt keresni! És sok helyen annyira elhitetik az embert a jól kreált beugratós szövegekkel, hogy sikeresen behúznak embereket ilyen rendszerekbe.
Az MLM szakma, üzlet, vállalkozás egy eléggé érdekes terület. Egy átlagos munkahelyen, vagy egy hagyományos vállalkozásban azért nagyjából hasonló eredményeket lehet elérni. Adott munkáért általában hasonlóan fizetnek. Ha beteg vagy esetleg kevesebbet dolgozol kevesebb a bér, ha túlórázol akkor kicsit több. Egy táskabolt vagy egy fodrász vállalkozó is nagyjából tudja mennyi embert tud fogadni, és mennyi amit kihozhat az üzletből és mennyit kell ehhez befektetnie! Tudjuk, hogy vannak nagyon jól fizető szakmák, magán orvosok, fogorvos, pszichológus, vagy bankár, ügyvéd, de lehet, egy jó autószerelő vagy jó fodrász is, vagy ingatlanközvetitő. De, hogy nézne ki egy ilyen szakmára való hirdetés!
Sok pénzt fogsz keresni mint a szakmád legjobbja, szakember ha elvégzed és finanszirozod az egyetemi tanulmányaid 6 évig, utána kis fizetésért még pár év gyakorlat megszerzése, ha ez meg van sok pénzért befektethetsz saját rendelőbe, felszerelésekbe, műhelybe, üzletbe, majd fizeted még a szakmai továbbképzéseket is, hogy le ne maradj a versenyben! Kemény hosszú felkészülés után elkezdhetsz komoly pénzeket keresni!

Egészséges ganodermakávé itt: http://azegeszsegeskave.info

Az MLM viszont más.
Sokak számára olyan álom világ, ahol nagyon sokat lehet keresni, ahol világ körüli utakra járhatnak az emberek, ahol passzív jövedelemre lehet szert tenni, minimális befektetéssel, és sorolhatnám az előnyöket! Sokak vádolják azzal az MLM-eseket, hogy a remény árusai vagyunk, eladjuk az embereknek, hogy ők is lehetnek gazdagok és kitörhetnek a mókuskerékből! Közben sajnos tény, hogy igazán élvezhető és valós pénzeket, csak a tagok 5%-a ha keres! Persze egy jó termékalapú fogyasztói hálózatban, az emberek többsége a termék olcsóbb vásárlási ára miatt csatlakozik, de azért sokan vannak akik szeretnének eredményeket elérni!

De itt jön az óriási különbség ember és ember között!

Rengeteg magyar család van válságban, anyagi szükségben! És mikor bóklászik az interneten és bele bele fut ilyen meggazdagodást ígérő ígéretekbe, sokszor felmerül benne a kérdés a kísértés, hogy DE JÓ LENNE! De jó lenne, ennyi pénzt keresni! És sok helyen annyira elhitetik az embert a jól kreált beugratós szövegekkel, hogy sikeresen behúznak embereket ilyen rendszerekbe. Addig nincs is gond amíg valami tisztességes megbízható több évtizedes stabil céghez csatlakozik valaki, a gond akkor van amikor a gyors és könnyű meggazdagodást igérő, - csak hoz két embert, vagy itt nem kell eladni vagy ingyen csatlakozhatsz, de majd dől a pénz, vagy most érdemes befektetni mert havonta duplázódik a haszon - szerű üzletekbe szerveznek be embereket!
Amíg ilyen szövegekkel ámítják a népet, és az MLM-et is egy egyszerű és csodás gyors pénzkeresési rendszernek állítják be, addig nagyon nehéz elmagyarázni embereknek, miután csatlakoztak, hogy miért nem jön a pénz, miért is nem aranytojás tojó tyúk az MLM, ami arra lenne, hogy kihúzza az embereket a nagy magyar szegénységből!

Pedig sajnos ez nem így van! Ha így lenne akkor mindenki MLM-el foglalkozna és mindenki a milliomossá válás e könnyű útját választaná!

Nos a legtöbb csatlakozó, valljuk be őszintén a dejólenne kategóriába tartozik! Meglátja a fényt az alagút végén, elmagyarázzák neki mennyire megéri betenni a kis megtakarított pénzét, vagy esetleg hitelt felvenni, és meg is teszik mert nagyon jó lenne ha sikerülne! Van aki szinte minden ajánlatba belép, pláne ha ingyenes mert ki tudja, hátha egyik bejön! Vagy tényleg ingyen osztják a pénzt, vagy véletlenül valaki rátalál a honlapomra és beregisztrál, vgy a szponzorom épít alám egy nagy hálózatot stb.! Ők azok a dejólenne kategória, ha én gazdag lennék, jahadijjadijadiaja hop hop!

De ők sajnos általában azok, akik otthonról szurkolják végig a meccset, nem sportolnak, otthon töltik le a filmeket nem adnak ki mozira, akik áldozatokat sose hoznának, ha változtatni kell, ha befektetni kell, ha dolgozni kell, ha lemondani kell akkor máris kihátrálnak és marad a De jó lenne - de nekem erre nincs időm, nem értek hozzá, nem nekem való, én ezt nem tudnám és egyébként is csak azoknak jó akik az elején kezdték! Ők bizony nem mennek ki a harcmezőre!

Mit mond egy dejólenne ember:
De jó lenne legyőzni az ellenséget, de ahhoz ki kéne menni a harcmezőre, fegyvert kéne ölteni!
De jó lenne megnyerni ezt a meccset, de ahhoz edzeni kéne, és erőfeszítést tenni!
De jó lenne, lenne kialakítani egy fogyasztói kört akiket én hozok be a hálózatba, de ahhoz meg kéne mutatni a termékeket embereknek!
De jó lenne sok pénzt keresni a DXN-el, de ahhoz kulcsemberré kéne válni, elkötelezetté az álmaim felé, és minden nap dolgozni és kapcsolatokat építeni, ápolni!
De jó lenne, megtanulni ezt a szakmát, inspirációt venni sikeres emberektől, de ahhoz el kell utazni rendezvényekre, de ahhoz először pénzt kéne keresni az üzletből!
De jó lenne ha ezt én is megtudnám csinálni, de hogyan? Én nem vagyok ilyen, én nem tudok eladni, nekem nincsenek ismeröseim, én nem tudom megfizetni, nekem nincs szabadidőm és a sok DE ....

És mégis vannak és voltak a történelem során emberek akik úgyanilyen körülmények mellett mégis megcsinálták!! Talán ők se tudtá az elején a HOGYANT de tudták a MIÉRT -et és ez olyan erős volt náluk, hogy addig próbálkoztak amig megtaláltak a hogyant, és ma már más életet élnek!

A világot mindig a kulcsemberek mozgatták meg, irányították, és ők törtek ki a szegénységből, hoztak létre értékeket, és változtatták meg a dolgok menetét! Ők akik sose adták fel, csak mert valami akadály került az útjukba! Edisonok, akik ezer sikertelen próbálkozás után is folytatták a kísérletezést, míg végül megtalálta a megoldást! Ford aki akkor is autó tervezésbe kezdett, mikor mindenki azt mondta, hogy inkább gyorsabb lovakat tenyésszen! Steve Jobs, Bill Gates akik fejükbe vették, hogy számítógép lesz minden lakásban! Óriási tervek célok álmok, óriási kihívásokkal, próbákkal akadályokkal! De ma visszanézve micsoda eredmények ezek! Nem biztos, hogy tudták az elején a hogyant, de azt tudták, hogy miért, hogy mit akarnak! És a miérthez, megtalálták a hogyant!

A kulcsemberek azok akik sikereket érnek el, akik megvalósítják az álmaikat, akik elérik céljaikat, és győznek! Ők akik tudják, hogy az élet harc, és ingyen sajt csak az egérfogóban van!
Tudják, hogy fel kell fegyverkezni, hogy ki kell menni a harcmezőre, az élvonalba, hogy ütni kell és állni az ütéseket, és küzdeni és nyerni! És akkor jön majd a dicsőség, az elismerés a siker a pénz!
Ők azok akiktől működik az MLM, ők azok akik sikeresek lesznek, és akik nemcsak vetnek de aratni is fognak! Ők a kulcsemberek! Náluk van a kulcs a sikerhez, ők tudják kinyitni a sikerhez vezető ajtókat, és ők azok akiktől él és virul a hálózat és termeli a pénzt!
Ők azok akik akarnak valamit, és tisztába vannak, hogy mennyi aratáshoz, mennyi befektetés kell! Nem azt mondják de jó lenne idén egy nagy termés a földeken, de szántani, vetni, öntözni kapálni azt nem akarnak! Ők azok akiket nem kell noszogatni, hogy dolgozzanak, mert tisztába vannak vele, hogy nem a szponzor, hanem a saját üzletüket építik! Ők akik minden hónapban megfogják venni a 100 pontokat sőt többet, és nem kell hívogatni őket hó végén.

Mert nagyszerű dolog eladni egy doboz terméket a szomszéd beteg néninek, de ahhoz, hogy milliós jutalékod legyen, ez nagyon kevés, ahhoz kulcsemberré kell válnod és kulcs embereket kell találnod, képezned!

Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - kulcsember,dxn,siker,álom,cél,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2016-03-18 17:59:30
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü