Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sokak számára az MLM valami nagyon nehéz dolog! Sokaknak szimpatikus az életforma, az életstilus a gazdagság, a passziv jövedelem amit egy jól felépített hálózat adhat, de a hozzá vezet utat, túl - MLM magazin
részletek »

MLM - gyerekjáték lenne?

MLM Magazin! Mit, miért, hogyan, merre? Kérdések amelyek a legtöbb emberben felmerülnek amikor eldönti, hogy hálózatépítéssel próbálkozik és MLM network marketing munkával épít magának passzív jövedelem termelő vállalkozást! Ebben próbálunk segíteni!
MLM magazin
Itt vagy: MLM magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
MLM - gyerekjáték lenne?
MLM - gyerekjáték lenne?
7x7 perc DAXIN-nal!
Sokak számára az MLM valami nagyon nehéz dolog! Sokaknak szimpatikus az életforma, az életstilus a gazdagság, a passziv jövedelem amit egy jól felépített hálózat adhat, de a hozzá vezet utat, túl nehéznek látják! Én nem akarom feláldozni a baráti kapcsolataimat üzleti célokra! Én nem vagyok ilyen! Én nem tudok eladni! Nekem erre nincs időm! Nekem fontosabb a havi fix mint a bizonytalanért, a semmiért dolgozni eleinte! - hangzanak a kifogások! Mi megprobáltuk kicsit lazára, viccesre venni a figurát, és kissé játékosan, LEGO figurák segtségével bemutatni egy lehetőséget, amiből már sokan élünk!
1. Az emberek többsége bizalmatlan, pesszimista, passzív csupán a túlélésre játszik! Ők akik a kifogásokat, a hibásokat, a felelősöket keresik, és nem vállalják fel a felelősséget, hogy az eredményeikért, vagy azok elmaradásáért a rossz hozzáállásuk vezetett! Összeesküvés elméleteket gyártanak, mindenben átverést látnak, panaszkodnak és nem terveket, álmokat, célokat lehetőségeket ragadnak meg!

2. Az emberek egy része, rácsodálkozik a lehetőségekre, elgondolkozik nem-e kellene, lehetne váltani, és kitörni a mókuskerékből! De ők akik mindig kivárnak, majd meg látjuk, még gondolkozom, majd meglátjuk, neked sikerül-e emberek, akik általában lemaradnak, és akkor azt, mondják, könnyű neked, mert te az elején csatlakoztál!

3. Az emberek boldogabb része, akik szeretnek élni, pozitívak, mernek élni, kockáztatni ha kell
, mernek döntéseket hozni, mernek kreatívak lenni, az életet nagyban játsszák, tele hittel és bizalommal! A gondokat megoldandó problémáknak élik meg, és általában győztes a hozzáállásuk! A semmiből is óriásit alkotnak, hoznak létre! Álmaik, céljaik, terveik vannak, amiket általában el is érnek!

"Mi a különbség egy akadály és egy lehetőség között? Csupán a nézőpontunk. Minden lehetőség rejt magában akadályokat, és minden akadály rejt magában lehetőségeket." - J. Sidlow Baxter.
Szeretnénk megmutatni neked egy lehetőséget, ami természetesen tartalmaz akadályokat, kell hitet és munkát fektetni bele!
De, ha megérted, és alkalmazod, és hajlandó vagy változni és változtatni, saját kezedbe veheted életed irányítását, a magad főnöke lehetsz, úgy, hogy közben egyre többet teszel az egészségedért, és így nem csak pénzed lesz, hanem majd időd és szabadságod, életed, hogy azt el is költsd! Befektetés és kockázat nélkül segítünk elindítani egy nemzetközi vállalkozást neked, professzionális eszközökkel és oktatással! Ha ehhez, te is hozzáteszed a hitedet, munkádat és kitartásodat, pár év alatt anyagilag független és egyre egészségesebb lehetsz! Ezt kínálja neked a SEJT.

Csak a betegséget lehet elkapni, az egészségért tenni kell! Se az egészség, se a jólét nem jár alanyi jogon! Mindegyikért dolgozni kell, néha harcolni is!

A probléma megoldást kíván! A DXN megoldást kínál!

Iratkozz fel videó hírlevelünkre és tájékozódj, hogy és milyen módon tudunk neked segíteni, hogy megelőzd a betegségeket, vagy ha már baj van, hogy erősítheted az immunrendszered és a tested öngyógyító képességét, természetes módokon, hogy nagyobb esélyed legyen, a hosszú és egészséges, gyógyszermentes életre! Ismerd meg a leghatékonyabb gyógynövényeket és gyógy gombákat amik már több mint 5 millió DXN tag életét tették jobbá és egészségesebbé! Ismerd meg a ganoderma, a spirulina és a többi alkotórész orvosilag is elismert hatásait és eredményeit! Légy részese, azoknak a boldog embereknek, akik megtapasztalták, hogy ezek a termékek, milyen mértékben segítettek egészségi állapotuk javulásában, és adtak lehetőséget, egy egészségesebb, hosszabb, és életminőséghez, fittséghez! Válts le a kávéd egészségesre, és többé nem kell megtapasztalnod a csersav, a koffein negatív hatásait,és a kávéval együtt a ganoderma is pozitiv hatással lesz a közérzetedre!

Egészségmegőrzés ganoderma kávéval: http://azegeszsegeskave.info

Az anyagi biztonság is egyre nehezebb sokaknak!

A biztos, stabil állás, munkahely ma már nem létezik!
Az alkalmazottak, egyre jobban ki vannak szolgáltatva munkaadóiknak!
Hiába dolgoznál többet, nem kapsz érte több pénzt!
Egyre nőnek az emberek, de a vállalkozások költségei is, és egyre csökkenek a bevételek!
Az igazi nagy sikerekhez kivételes tehetség, valami nagyszerű üzleti ötlet, jó marketing, és sok pénz kell
általában!


A probléma megoldást kíván! A DXN SEJT megoldást kínál!

Iratkozz fel 7 részes videó hírlevelünkre és tudd meg milyen lehetőséget és ingyenes eszközöket, oktatást kínál fel a DXN cég neked, amivel:
Kockázatmentesen, a vesztesség félelme nélkül indíthatsz el, egy akár az egész világra kiterjedő vállalkozást, ami passzív jövedelmet termel!
A saját magad főnöke lehetsz, te választod meg, kikkel akarsz együtt dolgozni, te osztod be az idődet, és a saját tempódban fejlődhetsz, tanulhatsz és kereshetsz vele, egy idő után pénzt!
Mik azok az egyszerű lépések, tennivalók amit bárki megtud csinálni, és mi az, hogy hatástöbbszörözés, vagyis hogy érheted el, hogy egyre kevesebb munkával, egyre több pénzt keressél?!
Megérted, a DXN miért más, mint sok MLM cég, és miért nem találsz róla sehol, negativ cikket, blogot, bejegyzést?!
Megérzed, hogy a DXN egy bátran felvállalható üzlet, és sose kell azt érezned, hogy te bárkit is megkárositottál, rászedtél, becsaptál?! Sőt! DSP csomag esetén hatalmas kedvezményt ajánlhatsz fel!

Itt feliratkozhatsz: http://pluszpenzforras.info/

Hogy ne legyen, olyan száraz, tudományos, vagy nagyon szakmai, üzleties, esetleg tukmálós, beszervezős, eladni akarós, nyomulós, amit meg szeretnénk mutatni neked, az egészet kicsit játékosan, vidáman, életszerűen próbáltuk, fogyaszthatóvá, érthetővé tenni Lego figurák segítségével!
Mert hisszük és tapasztaljuk, hogy ez egy, végtelenül egyszerű vállalkozás, lehetőség, amihez nem kell diploma, különleges tudás, képesség, nem számít a kor, a nem, vagy az hogy csak otthonról tudsz online dolgozni, vagy esetleg rengeteg ember között mozogsz!

A DXN jelszava: EZT TE IS MEGTUDOD CSINÁLNI!
Nézd végig a pár perces hírleveleket, és dönts szabadon, akarsz-e ennek a nagyszerű dolognak részese lenni?! Várjuk visszajelzésedet!
Keresd meg a feliratkozó részt a honlapon és jelezd, hogy kéred a 7 levelet!


Itt feliratkozhatsz: http://wellnesskavehaz.hu/video
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - dxn,mlm,otthoni munka,sejt,plusz pénz,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
- 2016-04-22 21:32:01
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü