Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mi az MLM? képes leírás - MLM.tlap.hu
részletek »

Mi az MLM? - MLM.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mlm.tlap.hu » Mi az MLM?
Keresés
Találatok száma - 9 db
1Melyik MLM céget válasszam?

1Melyik MLM céget válasszam?

Mi a számodra a legfontosabb mikor MLM céget keresel ? Milyen ígéretek számodra a legfontosabbak mi motivál leginkább a csatlakozásra? A gazdagság, a luxusautók vagy luxus paloták? A luxus hajóutak ahova a vezetőket viszik? A drága szállodák, bulik százezres pezsgőkkel? Esetleg a nagy tapsikolós rendezvények fognak meg, a pompa a csillogás a dübörgő zene és a színpadi show?! Vagy az a fontos, hogy minél könnyebbnek tűnjön a dolog, és az olyan cégeket keresed ahol binárisan vagy egyvonalasan építkeznek, és elhitetik veled, hogy alád építkezik mindenki s neked csak 2 embert kell hozni, s aztán már csak a jutalékszámládat figyelheted!? Vagy szeretnél az internet mögé elbújni, és azt gondolod te inkább az online aranybányát akarod berobbantani ? Mindenki más alapján dönt, mindenkinek más szempont a fontos. Én készítettem egy támpontot a racionalitás alapján, de természetesen lehetnek más pld érzelmi szempontok is , de azok könnyen tévútra vihetnek!

Az MLM kockázatai

Az MLM kockázatai

A network marketing üzlet kockázatai és előnyei. Az MLM kiváló igazságos korrekt üzleti lehetőség, otthonról is végezhető munka, internetes munka és mellékjövelem ami passzív jövedelem is lehet. Ez a legjobb befektetés, nem a lottó. Vállalkozás inditása szinte semmi befektetéssel csak így lehetséges. Plusz pénz forrás ez mindenkinek aki otthoni munkát mlm hálózatépítést keres!

MLM  a wikipédián!

MLM a wikipédián!

Az MLM kiváló igazságos korrekt üzleti lehetőség, otthonról is végezhető munka, internetes munka és mellékjövelem ami passzív jövedelem is lehet. Az mlm a legjobb befektetés, nem a lottó. MLM vállalkozás inditása szinte semmi befektetéssel csak így lehetséges. Plusz pénz forrás ez mindenkinek aki otthoni munkát mlm hálózatépítést keres!

MLM magazin hírek
Akadályok amik szabotálhatják az MLM sikereidet!
Akadályok amik szabotálhatják az MLM... Sokan, igaz gyakran nagy vívódások után, rájönnek, hogy az MLM a legjobb lehetőség arra, hogy bárki, nemtől, kortól, végzettségtől függetlenül, kockázat és veszteségtől való félelem nélkül eltudjon indítani egy saját akár nemzetközi vállalkozást, és ezzel lehetőséget adni a bőség, a jólét kiáradásának! Ez idáig így is van! Valóban nem számít a kor, a...
Melyik a legjobb MLM jutalékrendszer, hol fizetnek legtöbbet?
Melyik a legjobb MLM jutalékrendszer, hol... A legtöbb MLM után érdeklődő, amikor összehasonlítja a különféle...
2017-es MLM horoszkóp - A kakas éve?
2017-es MLM horoszkóp - A kakas éve? Kedves olvasó, szeretnéd tudni a jövőt, hogy mi vár rád 2017-ben?...
MLM pluszpénzforrás

MLM pluszpénzforrás

Ez az oldal egy valós , jól müködő üzleti lehetőség ami sokunknak müködik és nem azért készült, hogy: - Megpróbáljuk beszervezni valamibe amit később megbánna vagy szégyellne! - Nem is azért, hogy marketing fogásokkal, mágikus mondatokkal befolyásoljuk, és valami olyanra vegyük rá amit nem is akar vagy az Ön pénzét kicsikarva próbáljunk magunknak jövedelmet teremteni! - Nem is azért, hogy azzal ámítsuk, hogy munka és befektetés nélkül, otthonról, kényelmesen hónapok alatt milliomossá tesszük! - Nem is azért, hogy visszaéljünk beteg, vagy anyagi szükségben levő emberek helyzetével és hamis reménységet keltsünk bennük gyógyulásról vagy gazdagságról! Egy valamit szeretnénk, hogy gondolkozzon el azon a lehetőségen amin felkínálunk Önnek, ami már Magyarországon is sok embernek segített változtatni, nemcsak egészségi állapotán és anyagi helyzetén, hanem az élethez való pozitív hozzáállásban és a jobb emberi kapcsolatok és sikeresebb személyiség kialakításában,különleges erőfeszítés és kockázatok nélkül! Ez nem egy állás hirdetés! Nincsenek felvételi követelmények és feltételek! Nem kell szakképzettség, bizonyítvány, nyelvvizsga, ajánlás !

MLM siker club

MLM siker club

Azt kell mondanunk, hogy az MLM egy nagyszerű üzleti találmány ami mindenkinek jó és senkinek se okoz vesztességet! Lássuk mi is az MLM és miért merem ezt állítani!? Az MLM szó a Multi Level Marketing szavak rövidítése, amit magyarra úgy lehetne fordítani, hogy több szintű értékesítés, marketing. Ahhoz, hogy ez érthető legyen , tudnunk kell a marketing szó meghatározását! A marketing a vásárlókban és lehetséges vásárlókban egy vagy több termék iránti igény , szükséglet felkutatása , felkeltése vagy létrehozása , a termék és a vásárlók illetve a lehetséges vásárlók közti kapcsolat kiépítése, megerősítése, és ápolása, és a termékek vagy szolgáltatások eljuttatásának biztosítása a vásárlok részére.

MLM titkok

MLM titkok

A régi, elavult technikák és taktikák egyszerűen nem működnek a mai körülmények között. És leginkább sajnálatos az, hogy sokan az MLM-ezők közül már rájöttek erre, de még mindig változatlanul terjesztik ezeket az elképesztő tévhiteket (és ezzel sérüléseket okoznak a folyamatosan jelentkező ígéretes üzletépítők ezreinek.) Ami még ennél is sokkal rosszabb, hogy ha te jelenleg is aktívan igyekszel építeni a hálózatodat... ...valószínű, hogy "bűnrészesként" TE MAGAD is tovább adod ezeket a tévhiteket! Ez a helyzet! Amennyiben elfogadod az MLM felsővonalak túlnyomó többsége által adott tanácsokat, te is tévhitekkel árasztod el az embereidet, anélkül, hogy ennek tudatában lennél. Mindezek a félrevezető, és megtévesztő állítások, féligazságok és tévhitek, melyek iparágunkban a termékforgalmazó- és a vevőjelöltek részére egyaránt elhangzanak, annyira felbosszantották a könyv szerzőit - Kajárikné Kovács Katalint és Kajárik Bélát - hogy úgy döntöttek... Elég volt, betelt a pohár! Egyszer s mindenkorra lerántják a leplet, és feltárják mindenki számára ezeket az elképesztő tévhiteket... (Ezt a tanulmányt kérlek, tekintsd személyes AJÁNDÉKOMNAK, amit természetesen ingyen bocsátok a rendelkezésedre.) Igényeld az "Elképesztő MLM tévhitek" e-book-ot még MA! Egyszerűen töltsd ki az alábbi adatokat, és kattints a "Küldd meg nekem az AJÁNDÉK tanulmányt" gombra (és egy e-mailben fogod megkapni a hozzáférési adatokat az ajándékodhoz.)

Ne állást pénzt keress!

Ne állást pénzt keress!

Ne állást hanem növekedést, ne kifogást hanem pénzt keres! Ha csak olyan jövedelmed van ami az állandó aktív jelenlétedet kivánja, akkor veszélyben vagy! Teremts passzív jövedelemforrást és ne félj a nyugdíjkorhatártól!Szeretné tudni, hogyan tudna alkalmazottból vagy hagyományos vállalkozóból szabad emberré válni? Szeretné elfelejteni a nyomasztó anyagi terheit és olyan életet élni, amilyenrõl mindig is álmodott és amelyet megérdemel? Engedje meg, hogy megismertessem a 21.-ik század vállalkozásával, amivel soha nem látott lehetőségek nyílnak meg Ön elõtt. Minden információt és támogatást megkap ahhoz, hogy a jövedelmei rövid időn belül a magasba emelkedjenek. Egy precízen müködő, részletesen kidolgozott üzleti rendszert kap a kezébe. Egy vállalkozást, ami alkalmas arra, hogy minimális tőkebefektetéssel , belátható időn belül, megszabadulhasson a mindennapok problémáitól és olyan életet biztosítson magának és a családjának, amilyet az álmaiban elképzelt.

Piros pirula - Igazság egy barátságos MLM-ről

Piros pirula - Igazság egy barátságos MLM-ről

Létezik egy hálózat, ahol nem kell névlistát írnod és bemutatóra hívnod a barátaidat. Ahol nem kell telespamelned az Intenetet. Ahol minden online eszközt megkapsz ahhoz, hogy láttasd magad online és a csatlakozók önként és dalolva fognak keresni Téged. Ahol meg van a lehetőség, hogy az egész világon építs nemzetközi hálózatot. Ahol profi szponzorvonal segíti a munkádat. A nap 24 órájában azon dolgoznak, hogy Te sikeres legyél. Nem számít, hogy hány éves vagy, honnan jössz, eddig mit csináltál, egyedül az számít, hogy hova tartasz? Tarts velünk és élvezd az utazást!

Tények és tévhitek!

Tények és tévhitek!

Ismeretlen még számodra az MLM? Esetleg úgy gondolod, hogy túl sokat is tudsz róla? Szeretnéd tudni az igazságot? Vagy szeretnéd ha a hazugságokat lepleznénk le? Szeretnéd elérni a reklámozott jövedelmeket, de nem hiszed el hogy ez valakinek is lehetséges? Félsz attól, hogy szomszédaidat, ismerőseidet zaklasd az üzleti ajánlatoddal? Lehet ezt másképp is? Szeretnéd meg tudni az igazságot mert nem tudsz eligazodni a pozitiv és negativ információk dzsungelében? Mi van a marketing szövegek, reklámok mögött? Ez az amire vágytál vagy nem?

Tuti menü