Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
MLM cégek központi honlapjai képes leírás: Wellnet - Zepter [2. oldal]
részletek »

MLM cégek központi honlapjai: Wellnet - Zepter [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: mlm.tlap.hu » MLM cégek központi honlapjai
Keresés
Találatok száma - 20 db
Wellnet

Wellnet

Történelmi léptékű változások mentén vezető politikai ideológiák tűnnek el, országok születnek, társadalmi rétegek gazdasági befolyása rendeződik át. Napjainkban az átalakulás időszakát éljük. A gondoskodó állam illúzióját felváltja az önmagáért és környezetéért felelősséget vállaló egyén realitása. A változással jövőnket és gyermekeink jövőjét meghatározó kérdésekben példátlan lehetőséget kapunk - a döntés szabadságát. Minden változásnak vannak nyertesei! Ők azok, akik felismerik a váltás szükségességét! A változásra felkészült ember élni tud, a felkészületlen csak visszaél a szabadság lehetőségével. Minden út vezet valahová! Te a jó utat választottad? Arra tartasz, ahol a munka világa életünk egyik lebilincselő és örömteli területe? Ahol nemcsak az ember dolgozhat a pénzért, de a pénz is dolgozhat az emberért. A robbanásszerűen fejlődő technológia felrúgja az eddig megszokott rendet és új lehetőségeket teremt. Változó világunk a fejlődés, a megújulás lehetőségével ajándékoz meg bennünket nap mint nap. Aki vállalja a változást, az esélyt ad önmagának! Ha sikerül rátalálnunk kivételes ajándékainkra magunkban, környezetünkben, és mindannyiunk javára kibontakoztatjuk azokat, a

Yess+

Yess+

A YessPlus Üzletrendszer nemcsak kiváló termékeket és szolgáltatásokat kínál Önnek, hanem egyedülálló, rendszeres pénzkereseti lehetőséget, kockázatmentes vállalkozási lehetőséget, amelyben garantáltan sikeres lehet. Mi egy kész üzletet adunk Önnek gyakorlatilag ingyen. Önnek nem kell a termékek beszerzésével, értékesítésével, készletezésével, csomagolásával, kiszállításával foglalkoznia, nem kell irodát bérelnie, alkalmazottakat felvennie, könyvelőt fizetnie, mi ezt mind megtesszük Ön helyett. Sőt olyan lehetőséget kínálunk Önnek, amit máshol nem talál meg. Kap tőlünk egy üzletépítő félautomata rendszert, az ún. Downlinert, amely hihetetlenül hatékonyan segít Önnek új tagokat szponzorálni, bevonni a rendszerbe. Rendszerünkbe történő regisztrációjával egy időben Ön azonnal megkapja saját Internetes üzletét, a saját Downlinerét, és semmi más dolga nincs, mint ajánlani, megmutatni másoknak! Szeretne egy kis plusz pénzt keresni, amivel kiegészítheti jelenlegi jövedelmét? Itt a lehetőség! Anyagi függetlenségre vágyik? Nálunk ezt is elérheti! Akkor és ott dolgozik, ahol akar, nincs főnök, nincs beosztott, és annyit kereshet, amennyit akar. Mi nem a munkáért fizetünk, hanem az eredményért! Szabadon és anyagi biztonságban szeretné élni az életét? Ez az Ön lehetősége, talán nem az első, de lehet, hogy az utolsó!

Zepter

Zepter

CSATLAKOZZON A LEGJOBBHOZ, LEGYEN ÖN A LEGJOBB! Világszerte elismert nemzetközi vállalatunk valódi kihívást kínál Önnek! A ZEPTER INTERNATIONAL nemzetközi vállalat, amely minőségi fogyasztási cikkeket gyárt, forgalmaz és értékesít világszerte. A termékekhez közvetlen értékesítés útján, illetve a cég bemutatótermeiben juthatnak hozzá az érdeklődők. A Zepter megalapítása óta arra törekszik, hogy világszerte jobb életminőséget biztosítson vásárlóinak, és nélkülözhetetlen társuk legyen a mindennapokban. Országszerte keresünk értékesítési munkatársakat sikeres Medical, Home Art és Home Care Brand Divízióinkhoz. Akiket keresünk: Elsősorban értékesítési munkatársakat keresünk a fővárosba, illetve az ország egész területén működő regionális irodáinkba. Munkatársaink feladata a Zepter termékek értékesítése és az ezzel kapcsolatos tanácsadás. Szükséges végzettség: érettségi vagy felsőfokú. Egyetemisták jelentkezését is várjuk!

Tuti menü