Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mlm cégekkel, eszközökkel, képzésekkel foglalkozó link képes leírás: Vemma - Zeekrewards [2. oldal]
részletek »

Mlm cégekkel, eszközökkel, képzésekkel foglalkozó link: Vemma - Zeekrewards [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: mlm.tlap.hu » Mlm cégekkel, eszközökkel, képzésekkel foglalkozó link
Keresés
Találatok száma - 22 db
Vemma Juice

Vemma Juice

Bemutatjuk a Vemma szuper dzsúszt! A Vemma egy kizárólag növényi eredetű a legfinomabb gyümölcsökből összeállított folyékony étrend kiegészítő. Miért a Vemma? A Vemma valószínűleg a legerősebb folyékony antioxidáns, amellyel szervezete valaha találkozott. 12 vitamint és több mint 65 ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. A Vemma u.n. kolloidális szerkezetű sejtszinten felszívódó tápanyagokat tartalmaz, amelyeket szervezetünk felismer és akár 97%-ban hasznosítani is tud. A Vemma egyedülálló szabadalmaztatott mangosztán kivonatot tartalmaz, amely a xanton fitonutrienseinek köszönhetően az egyik legerősebb természetes antioxidáns. A mangosztánt eddig több mint 130 betegségnél alkalmazták sikeresen. Ezeken kívül organikus zöld teával és aloé verával teszik kutatói a létező legkomplexebb étrend kiegészítővé a világon

Vitalland

Vitalland

Online üzleti siker hálózatépítőknek Támogatói rendszerünk átlátható, egyszerű és teljesen automatizált, jól nyomon követhető és rendkívül kifizetődő! A legtöbb hálózatépítést támogató weboldal kizárólag a weboldal tulajdonosának termel profitot, mi a Vitallandot azonban úgy alkottuk meg, hogy Te is sajátodként használhasd. Ráadásul a Vitallanddal könnyedén fel tudod építeni a saját hálózatodat, mert minden időrabló operatív munkát elvégez helyetted az ügyfélszolgálatunk, így Te a valóban lényeges dolgokra koncentrálhatsz. Mi a rendelkezésedre bocsátjuk ezt a nagyon sikeres weboldal rendszert, amit már a regisztrációd első másodpercétől kezdve ingyenesen használhatsz. Ezt mi nem kötjük feltételekhez, kvalifikációs szintekhez vagy havi díjakhoz. A Vitalland online hálózatépítő rendszere ingyenesen a rendelkezésedre áll, és neked dolgozik. Pusztán azt kell elsajátítanod, hogy hogyan tudod kihozni belőle a legtöbbet.

Vivagold

Vivagold

A Vivagold Kft elkötelezett híve az egészségnek és a szabadságnak. A Vivagold Kft vezetőségének alapgondolata az volt, hogy minél több Magyar ember lehessen egészséges és anyagilag független. Egy kiváló termékcsaláddal, és a mai időben az egyik legfrappánsabb jövedelem kifizetési móddal rendelkezünk. A VIVAGOLD üzletet azok számára hoztuk létre, akik még soha nem tudtak jövedelmet szerezni MLM üzletben.

MLM magazin hírek
Akadályok amik szabotálhatják az MLM sikereidet!
Akadályok amik szabotálhatják az MLM... Sokan, igaz gyakran nagy vívódások után, rájönnek, hogy az MLM a legjobb lehetőség arra, hogy bárki, nemtől, kortól, végzettségtől függetlenül, kockázat és veszteségtől való félelem nélkül eltudjon indítani egy saját akár nemzetközi vállalkozást, és ezzel lehetőséget adni a bőség, a jólét kiáradásának! Ez idáig így is van! Valóban nem számít a kor, a...
Melyik a legjobb MLM jutalékrendszer, hol fizetnek legtöbbet?
Melyik a legjobb MLM jutalékrendszer, hol... A legtöbb MLM után érdeklődő, amikor összehasonlítja a különféle...
2017-es MLM horoszkóp - A kakas éve?
2017-es MLM horoszkóp - A kakas éve? Kedves olvasó, szeretnéd tudni a jövőt, hogy mi vár rád 2017-ben?...
WorldVentures

WorldVentures

Melyik volt életed legszebb, legemlékezetesebb hete? Erre a kérdésre kivétel nélkül mindenki egy utazást, egy vakációt nevezett meg. Téged is vár a világ legnagyobb utazási hálózata, amely 3 évesen felkerült a Global Top100 legnagyobb MLM-cég listájára és csak 2011-ben 16 helyet lépett előre! ÁlomVakációk álomárakon! Hihetetlen ár- és minőségi garanciákkal! 5*-os luxusüdülések 2*-os árakon! A vakációhoz mindenki ért! Mindenki szeretne többet belőle! Most a világ legprofibb nemzetközi tréningje Téged is megtanít sikeresen hálózatot építeni és generációkra megváltoztatja a családod jövőjét!

Zeekrewards zekkler bukás

Zeekrewards zekkler bukás

A pilótajátékok ismertető jele nem az, hogy nem működik, hogy emberek nem keresnek vele pénzt, sokak nem járnak jól vele! Hanem az, hogy nem folyik benne gazdasági tevékenység, értékteremtés csupán pénzügyi tranzakciók, ügyeskedések és a friss belépők, - esetleg ha van - havi tag díjak visszaosztása adja a pénzt, amit szétosztanak a felső vonalak között. A Zeekrewards példáját nézve, milyen gazdasági tevékenység az, mikor egy TV-t megvesz valaki mondjuk 1000 dollárért, a licitálásokon összegyűjt rá 10000 dollárnyi BID-et, azt az emberek bebukják a cég haszna lesz, és a cég nagylelkűen odaadja a TV-t mondjuk 100 dollárért a nyertesnek.A cég így nyert 8900 dollárt és annak egy részét szétosztja a rendszert tagjai között. Az emberek azt mondják, őket nem érdekli, honnan jön a pénz ez akkor is életük lehetősége volt! De hiába bukik be az egyik már jön is helyette a másik! Az emberek harapnak az ilyen mondatokra hogy, nem kell semmit csinálnod csak hozni két embert, napi 5 perc munkával milliomos lehetsz, rakj be ennyi pénzt és vegyél ki sokkal többet, ingyenes a regisztráció, TE lehetsz az elsők között sorolhatnám még...de nem akarom a még talpon álló rendszereket kritizálni. Ilyenkor mindenki azt, mondja, hogy irigyek vagyunk, negatívak és csak azért mondjuk ezeket, mert frusztráltak vagyunk, mert nem működik a hagyományos MLM üzletünk!

Tuti menü